Openstelling

Net als in voorgaande jaren neemt de Westerkerk ook dit jaar weer, samen met de Zuiderkerk en in samenwerking met de VVV, deel aan de ‘OPEN KERKEN ROUTE’.
Gedurende de zomervakantie 2017 bezochten meer dan 27.000 mensen de Westerkerk !

Ook in 2018 willen wij u weer graag ontvangen !

De kerk is open:

In de zomerperiode van dinsdag 10 juli t/m zaterdag 9 september
(echter niet op zon- en maandagen).
De openstelling is steeds van 13.30 u. tot 17.00 u.

Informatie over de Librije en de eventuele toegang daartoe is te vinden op: www.librije-enkhuizen.nl.

Op dagen dat de kerk voor een activiteit
is verhuurd, KAN de kerk in de openstellingsperiode gesloten zijn voor bezoekers.
Raadpleeg vooral deze pagina en / of de pagina Activiteiten->Programma.

Het is ook mogelijk buiten de openingsperioden in groepsverband de kerk te bezichtigen. Groepsgrootte ± 15 personen. Kosten per groep € 50,- (incl. een bezoek aan de kerkenraadskamer).

Vraag informatie over de mogelijkheden en stuur een e-mail naar bureau@westerkerkenkhuizen.nl of bel in kantoortijd 0228-317800.