Openstelling

Net als in voorgaande jaren neemt de Westerkerk ook dit jaar weer in samenwerking met de VVV en samen met de Zuiderkerk, deel aan de ‘OPEN KERKEN ROUTE’.
Gedurende de zomervakantie in 2016 bezochten meer dan 10.000 mensen de Westerkerk!
De kerk zal ook dit jaar weer zo veel mogelijk haar deuren openen voor bezoekers. |
De toegang van de kerk is gratis.

In de zomerperiode: van za. 8 juli t/m zo. 10 september op di., wo., vr. en za. eveneens van 13.30 tot 17.00 u.

Wilt u de librije bezoeken om de boeken van dichtbij te zien? Ook de Librije zal in deze zomerperiode geopend zijn maar alleen op wo., do., vr. en za.
Informatie over de Librije en de toegang is te vinden op: www.librije-enkhuizen.nl.
Rondleidingen om 14.00 u. en om 15.15 u.

LET OP : op dagen dat de kerk voor een activiteit is verhuurd, zal de kerk gesloten zijn voor bezoekers. Raadpleeg daarvoor deze pagina en/of de pagina Activiteiten->Programma.
Het is mogelijk buiten de openingsperiode in groepsverband de kerk te bezichtigen. Groepsgrootte ± 15 personen. Kosten per groep € 50,- (incl. een bezoek aan de kerkenraadskamer).
Vraag informatie over de mogelijkheden en stuur een e-mail naar bureau@westerkerkenkhuizen.nl of bel in kantoortijd 0228-317800.