Openstelling

Net als in voorgaande jaren nam de Westerkerk ook dit jaar weer samen met de Zuiderkerk en in samenwerking met de VVV, deel aan de ‘OPEN KERKEN ROUTE’.
Gedurende de zomervakantie 2017 bezochten meer dan 27.000 mensen de Westerkerk!

Ook in 2018 willen wij u weer graag ontvangen !

N.B.
Tijdens  de openstelling was er een verkoopexpositie van schilderijen van Gerd Wilfert. De kunstenaar was zelf aanwezig om een toelichting te geven op zijn werken die gemaakt zijn in de trant van het Magisch Realisme.

Informatie over de Librije en de eventuele toegang daartoe is te vinden op: www.librije-enkhuizen.nl.

Op dagen dat de kerk voor een activiteit
is verhuurd, KAN de kerk in de openstellingsperiode gesloten zijn voor bezoekers.
Raadpleeg vooral deze pagina en / of de pagina Activiteiten->Programma.
Het is ook mogelijk buiten de openingsperioden in groepsverband de kerk te bezichtigen. Groepsgrootte ± 15 personen. Kosten per groep € 50,- (incl. een bezoek aan de kerkenraadskamer).

Vraag informatie over de mogelijkheden en stuur een e-mail naar bureau@westerkerkenkhuizen.nl of bel in kantoortijd 0228-317800.