Openstelling

Net als in voorgaande jaren nam de Westerkerk ook dit jaar weer samen met de Zuiderkerk en in samenwerking met de VVV, deel aan de ‘OPEN KERKEN ROUTE’.
Gedurende de zomervakantie 2017 bezochten meer dan 20.000 mensen de Westerkerk!
Wegens de aanhoudende belangstelling is de kerk t/m 1 oktober dagelijks nog open voor bezichtiging van 13.30 tot 17.00 u. De toegang van de kerk is gratis.

Tijdens  de openstelling is er een verkoopexpositie van schilderijen van Gerd Wilfert. De kunstenaar is zelf aanwezig om een toelichting te geven op zijn werken die gemaakt zijn in de trant van het Magisch Realisme.

Informatie over de Librije en de eventuele toegang daartoe is te vinden op: www.librije-enkhuizen.nl.

Op dagen dat de kerk voor een activiteit
is verhuurd, KAN de kerk gesloten zijn voor bezoekers.
Raadpleeg vooral deze pagina en / of de pagina Activiteiten->Programma.
Het is ook mogelijk buiten de openingsperioden in groepsverband de kerk te bezichtigen. Groepsgrootte ± 15 personen. Kosten per groep € 50,- (incl. een bezoek aan de kerkenraadskamer).

Vraag informatie over de mogelijkheden en stuur een e-mail naar bureau@westerkerkenkhuizen.nl of bel in kantoortijd 0228-317800.