Reacties op aktiviteiten

Reacties zijn welkom op:  bureau@westerkerkenkhuizen.nl
Reacties kunnen niet anoniem geplaatst worden er is tenminste een voornaam en/of achternaam bij nodig.

31-03-2015

Beste Richard,

We zitten nog bij te komen van de enerverende dag met een inspirerende Matthäus-Passion zowel voor publiek als voor de koorleden.
Ik krijg nog steeds mailtjes binnen met positieve reacties.

Namens de beide koren en Thijs wil ik jou en de fantastische vrijwilligers heel hartelijk danken voor de uitnodiging, de prettige samenwerking tijdens de voorbereiding en de geweldige ontvangst. Een prima podium dit keer. Koffie en thee voor koor en orkest liep gesmeerd ondanks de beperkte ruimte. Ook de onvoorziene zaken werden zeer behulpzaam opgelost: een extra stoel voor een bas die onverwacht toch meedeed en alleen zou moeten staan. En vooral niet te vergeten de geweldige Frits, die ook nog eens in de pauze ervoor gezorgd heeft dat de koorleden niet nog een keer door weer en wind de afstand naar het station moesten lopen.
Het misverstand van de buschauffeur is nog niet opgelost, in het contract staat als bestemming Westerkerk, Westerstraat 138, dat kan toch niet missen. Volgens hem mocht hij Enkhuizen niet in met de bus, hij was niet op andere gedachten te brengen. De busmaatschappij en de chauffeur hebben excuses aangeboden voor het ongemak maar ze blijven erbij dat ze bij verder rijden een fikse boete riskeerden.

De terugreis was pittig over de dijk. Van de ene bus waaide het dak steeds open en van de andere bus vlogen de ruitenwissers plotseling helemaal naar buiten. Na de dijk viel het weer mee en iedereen werd om 19.00 uur veilig afgezet in Baarn.

Met Thijs is het ook goed afgelopen, dankzij een zeer alerte bezoeker op rij 1, die zijn val over een ongelijke grafzerk voor erger wist te stoppen. Het bleek een EHBO’er te zijn die wel iets gewend is hoorden we later.

Ik hoop dat het orkest niet al te ongelukkig was met de eindtijd die toch overschreden werd. Ik hoop dat ze om 19.30 uur in het Concertgebouw net zo mooi gespeeld hebben als bij ons.

Al met al een gedenkwaardige dag.
Een heel hartelijke groet en wie weet nog eens tot ziens,
Miep

30-03-2015

Hallo Medewerkers van de Westerkerk,

Hierbij wil ik nogmaals hartelijk dank zeggen voor de gewonnen kaarten voor de Matthaüs Passion; het was een prachtig, ingetogen concert.
Mijn man en ik hebben genoten. (en zijn nog aan het nagenieten)

Hartelijke groet,
Margriet Fluitman – de Wit.