Te koop

Boek: Het grote orgel van de Westerkerk in Enkhuizen
Over de restauratie van de 16e eeuwse orgelkas is een rijk geïllustreerd boek verschenen, verluchtigd met prachtige foto’s en tekeningen.

Film van de restauratie
Tijdens de restauratie zijn filmopnamen gemaakt en op dvd gezet. Ook op deze dvd authentieke opnamen van een bespeling van het orgel door de toenmalige organist Henk Nauta in 1995 en een opname van een concert in de Westerkerk door de Veluwse Koren met orgelbegeleiding in 1989.

Kosten
Boek ‘Het grote orgel van de Westerkerk in Enkhuizen’ € 20,- (plus € 4,75 verzendkosten als u niet in Enkhuizen woont)

DVD orgelrestauratie: € 10,- (plus € 2,- verzendkosten als u niet in Enkhuizen woont)

Bestelt u zowel het boek als de film dan betaalt u alleen € 4,75 verzendkosten.

Na ontvangst van het bedrag op rek. nr. 1176.56.143 (IBAN NL25 RABO 0117 6561 43) t.n.v. Stichting de Westerkerk o.v.v. ‘Boek orgel’ of ‘DVD orgel’ en het adres, krijgt u de bestelling thuis gestuurd.

Informatie:bureau@westerkerkenkhuizen.nl