Verhuur kerk

Kerkruimte
Waar eens de Enkhuizers kerkten kunt u nu uw evenementen organiseren. De monumentale Westerkerk biedt een stijlvolle ambiance waarin elk evenement een belevenis wordt die u en uw gasten zich nog lang zullen herinneren.

De stad Enkhuizen is uitstekend geschikt voor bedrijfsuitstapjes, bijvoorbeeld in combinatie met watersport. Maar de stad biedt veel meer mogelijkheden dan alleen watersport. Een ontvangst van uw gasten in de Westerkerk vormt daarbij een hoogtepunt in de dag. Het gebouw is uitstekend geschikt voor de ontvangst van grote groepen (tot 1000) personen. Maar met behulp van schermen kan ook een intieme ruimte worden geschapen. Het gebouw beschikt over uitstekende cateringfaciliteiten. Er is voldoende toiletaccommodatie en op een koude dag kan de kerk zelfs worden verwarmd.

Kerkenraadskamer
Prachtige in oude kleuren geschilderde ruimte voorzien van historische elementen zoals de schouw en het goudleerbehang. Hier vergaderden ooit de wijzen die dit machtige gebouw moesten beheren. Een sfeervolle ruimte voor bijzondere gelegenheden, voorzien van een lange tafel met 16 historische stoelen, verwarmd met potkachel.