Schilderwerk op hoog niveau

Jaap doophek 2Bij de Westerkerk zijn meer dan 80 vrijwilligers betrokken. Zijn helpen bij de horeca, houden we website bij, maken de Nieuwsbrief, zijn de vraagbaak bij activiteiten, houden toezicht bij concerten, houden de kerk schoon, doen kleine reparatieklussen, surveilleren bij de openstelling en zetten de stoelen klaar bij een evenement. Zij maken van de Westerkerk een levend monument.

In grote lijnen zijn vrijwilligers in te delen in de volgende werkgroepen.
Werkgroep Restauratie en Onderhoud
Voornaamste taak: de zorg voor het onderhoud van het monument.

Werkgroep Toerisme en Evenementen
Zorgen voor bezichtiging van de kerk, surveilleren bij evenementen, zetten stoelen klaar.

Werkgroep Cultureel Erfgoed
Houdt zich bezig met het onderzoek naar de historie van de kerk en publiceert daarover.

Sommigen komen op een vaste dag of dagdeel per week. Anderen komen op afroep en weer anderen komen als ze tijd hebben. Er is altijd werk te doen en elke hulp wordt in dank aanvaard. En……. koffiedrinken met elkaar hoort er natuurlijk bij.

Kom vrijblijvend eens langs voor een praatje en een kopje koffie of maak een afspraak (0228-317800) of mail naar bureau@westerkerkenkhuizen.nl