Kerst met Bach

Geen feestelijker manier is denkbaar voor Stem en Snaren om haar jubileumjaar af te sluiten en de naderende kerstdagen in te luiden, dan met het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach.
Paukenroffels en schallende trompetten klinken zaterdag 8 december om 20:00uur in de sfeervolle Westerkerk te Enkhuizen. Jauchzet, frohlocket ! Juicht en jubelt, zo opent het koor het concert en hoopt hiermee het publiek in passende kerststemming te brengen.

Het Weihnachtsoratorium vertelt het kerstverhaal in al zijn glorie: de aankondiging door de engelen, het kindje in de stal, de komst van de herders en de drie koningen.
De delen 1,2,3 en 6 worden door Stem en Snaren compleet uitgevoerd. Uit deel 4 wordt aria nr. 39 gezongen en uit deel 5 zingt het koor nr. 43.
Medewerking wordt verleend door:
Caroline Stam, sopraan. Avaline Roth, echo sopraan. Martine Straesser, alt. Robbert Overpelt, tenor. Frans Fiselier, bas. Cor Brandenburg, orgel.
Orkest: Philharmonia Amsterdam.
Dirigent: Marcel Joosen.

Kaarten à € 32,50 (incl. programmaboekje) (jongeren tot 18 jaar € 20) zijn via de website van Stem en Snaren te bestellen.
Ook zijn de kaarten te koop bij de bekende voorverkoopadressen:
De Wit Muziekhandel en Boekhandel Smit in Enkhuizen.
Bruna Streekhof in Bovenkarspel.
Mw. Z. Nijdam-Tuinder in Andijk – 0228-591503
Mw. I. Lucassen-Weijland in Wervershoof – 0228- 582194

Concertarrangement: kaart, diner èn gereserveerde plaats € 62,50 (jongeren € 50,-) is alleen via de website www.stemensnaren.nl te bestellen.