© 2019 Westerkerk Enkhuizen

Steun de bouw van een

nieuw orgel

Al ruim 500 jaar staat de Westerkerk als ontmoetingsplek centraal in Enkhuizen. Veel meer dan tegenwoordig was het kerkgebouw vroeger een openbare ruimte waar mensen met elkaar afspraken of kwamen luisteren naar muziek. Eeuwenlang bracht het prachtige orgel van de Westerkerk rijke en majestueuze klanken voort, maar na de restauratie van de orgelkas in 2009 paste het bestaande instrument er niet meer in. Daarom wil de Westerkerk een nieuw orgel laten bouwen, zodat de kerk behalve een plek die mensen bijeen brengt ook een plek is waar naar mooie muziek kan worden geluisterd. Wij gaan geld inzamelen voor dit nieuwe orgel om daarmee de Westerkerk weer compleet te maken.

Wij hopen op uw bijdrage.

Ja, ik steun de bouw van het orgel

Klik op een van de prijstegels hieronder om het desbetreffende bedrag bij te dragen aan het nieuwe orgel. Een ander bedrag bijdragen? Dat kan ook!

Klik op "ander bedrag"

Knop ander bedrag 1.png

De Orgeldiners

In een sfeervol huis dineren in Enkhuizen.

Een viergangenmenu (inclusief wijn) voor €65 p.p. , waarvan €50,- voor de bouw van het nieuwe orgel.

Wilt u meer weten over het project of hoe u kunt bijdragen?

U kunt ons een berichtje sturen via dit contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.