© 2019 Westerkerk Enkhuizen

Orgeldiners

Dineren in een sfeervol huis

"Op vakantie in Frankrijk, logeerden we in een chambre d'hôte, en aten we met acht medegasten, die we niet kenden, aan één tafel, een table d'hôte. Zou het niet leuk zijn dat idee uit te werken als onderdeel van de sponsoractie voor het nieuwe orgel? Samen eten in een sfeervol huis in Enkhuizen."

En zo geschiedde: op 12 oktober vond het eerste orgeldiner plaats bij Tineke van der Linden, de initiatiefneemster en inmiddels de orgeldinercoördinator. "Zelf had ik gekookt en mijn man vervulde zijn rol in de bediening met verve. Er waren 12 gasten die elkaar deels kenden. Halverwege het diner vertelde één van de gasten een boeiend verhaal over de geschiedenis en toekomst van het orgel in de Westerkerk. Het was een zeer genoeglijke avond en er ging 600 euro naar het orgelfonds."

Reserveer een stoel

Schuift u ook aan bij een van de Orgeldiners? U kunt alleen komen, maar u bent natuurlijk ook welkom met familie of vrienden. De gastvrouw/heer zorgt voor een viergangendiner, inclusief wijn. De kosten hiervoor bedragen €65 p.p, waarvan €50 p.p. voor het orgel is.

Reserveer een plaatsje voor een van de aanstaande Orgeldiners via het formulier onderaan deze pagina.

Gastheer of gastvrouw zijn

We zoeken gastvrouwen/heren die hun huis ter beschikking stellen voor een Orgeldiner. Bent u een held in de keuken en lijkt het u leuk om de actie voor het nieuwe orgel op deze manier te ondersteunen? We horen het graag. De Orgeldiners zijn een groot succes, goed voor de sociale contacten en voor de campagne voor een nieuw orgel!

Geef u op als gastheer/vrouw via het formulier onderaan deze pagina.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de diners, maar wilt u eerst graag meer weten? Neem dan vooral contact met ons op, wij vertellen graag meer over de Orgeldiners. Via het formulier onderaan deze pagina kunt u uw vraag stellen.

Aanstaande Orgeldiners

zaterdag