De Orgeldiners

"Op vakantie in Frankrijk, logeerden we in een chambre d'hôte, en aten we met acht medegasten, die we niet kenden, aan één tafel, een table d'hôte. Zou het niet leuk zijn dat idee uit te werken als onderdeel van de sponsoractie voor het nieuwe orgel? Samen eten in een sfeervol huis in Enkhuizen."


En zo geschiedde: op 12 oktober vond het eerste orgeldiner plaats bij Tineke van der Linden, de initiatiefneemster en inmiddels de orgeldinercoördinator. "Zelf had ik gekookt en mijn man vervulde zijn rol in de bediening met verve. Er waren 12 gasten die elkaar deels kenden. Halverwege het diner vertelde één van de gasten een boeiend verhaal over de geschiedenis en toekomst van het orgel in de Westerkerk. Het was een zeer genoeglijke avond en er ging 600 euro naar het orgelfonds."


We zoeken gastvrouwen/heren, die hun huis ter beschikking stellen voor een Orgeldiner. Mensen die zelf het diner koken of een vriend of vriendin hiervoor vragen. En we zoeken natuurlijk gasten die komen eten. U kunt alleen komen, maar u bent natuurlijk ook welkom met familie of vrienden. De gastvrouw/heer zorgt voor een viergangendiner, inclusief wijn. De kosten hiervoor bedragen €65 p.p, waarvan €50 p.p. voor het orgel is.

Het aantal gasten kan verschillen, afhankelijk van de ruimte. Zij worden geworven door de gastvrouw/heer uit hun vrienden en kennissen bestand, maar je kunt je ook opgeven via deze website. Je krijgt dan bericht van je gastvrouw/heer, waar en hoe laat je wordt verwacht. Een manier om nieuwe mensen te ontmoeten en de actie voor het orgel te steunen!


Lees meer over de orgeldiners...


0 keer bekeken
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2019 Westerkerk Enkhuizen