Recensie: Orgeldiner #2 November 2019

"Op vrijdag 22 november schoven 12 man voor de 2de keer aan bij een huiskamerdiner in het mooie 17de eeuwse pand van Tineke en Gerard aan het Zuiderspui in Enkhuizen.

Tineke heeft dit leuke concept bedacht om de kas van het orgelfonds van de Westerkerk te spekken. En hoe goed pakte dat uit!

Mensen van diverse pluimage, deze keer veelal uit Enkhuizen, ontmoeten elkaar zeer informeel want het is in een huiskamer.

Tineke is naast haar enthousiasme ook nog eens een geweldige kok. Ooit wilde ze een restaurantje beginnen en wij weten nu dat ze minstens voor een Michelin ster op had kunnen gaan. Veel gangen met de heerlijkste en onvermoede gerechten. Gerard bediende alsof hij nooit anders gedaan heeft en zorgde dat onze glazen steeds gevuld waren.

Het was een culinaire, inspirerende avond. En voor wie het ook wil meemaken en tevens het orgelfonds steunen: er gaan er meer komen. o.a. op 15 december aansluitend op het kerst concert in de Westerkerk en een op 17 januari op een andere locatie in Enkhuizen."

Lidwien van Rossem - 23 november 2019

0 keer bekeken