Recensie: Orgeldiner #3 December 2019

Op 15 december was er weer een orgeldiner. Voor de gastvrouw en gastheer was het inmiddels de derde keer. Het begint een vertrouwd begrip te worden. Dit keer waren er ook gasten bij die zij niet kenden en zich spontaan hadden aangemeld bij de Westerkerk. Het gezelschap mengde zich uitstekend. Dus ook het idee: je leert weer nieuwe mensen kennen, werkt goed. Het menu was, naar het oordeel van de gasten, verrassend lekker. Een deel van de gasten maakte gebruik van de mogelijkheid om dit te combineren met het concert in de Westerkerk van het Utrechts Byzantijns Koor. "We kunnen zeggen dat zowel het diner als het concert een succes waren. Deze combinatie van concert en diner is zeker aan te bevelen."

Enkele reacties:

"Wat een leuke en gezellige afsluiting van het weekend. Bedankt!" - (A. S.)

"Nogmaals hartelijk dank voor het uitstekende diner wat je ons hebt aangeboden. Ontvangen in een prachtige ambiance door de gastvrouw en gastheer. Ook niet te vergeten, met gezellige verhalende mensen.

"Petje af " voor de kok." - (R.B.)

0 keer bekeken