Zin om mee te zingen?

Wil je ‘Grand Opera’ in mei / juni 2019 uitvoeren in Enkhuizen en Amsterdam?

Op vrijdag, 31 mei 2019 geeft The Nottingham Symphony Orchestra and ‘combined choirs’ een concert in de Westerkerk. Op zaterdagavond, 1 juni, wordt het concert ook gegeven in de Dominicuskerk in Amsterdam.

De concerten zijn voor de bezoekers gratis toegankelijk. Wel wordt er een deurcollecte gehouden

Het orkest bestaat uit 50 à 60 muzikanten en de gecombineerde koren uit 100 à 120 zangers en zangeressen. De basis van het koor wordt gevormd door het ‘Derby Bach Choir, maar om aan een voldoende groot koor te komen worden andere zangers en zangeressen uitgenodigd om deel te nemen aan dit concert.

Het programma bevat o.a. muziek van Richard Wagner: uit de Lohengrin de Prelude en de Bruiloftsmars. Van Puccini uit Tosca het Te Deum, Van Verdi uit Il Trovatore het Aambeeldkoor,uit Nabucco het Slavenkoor etc.

Programma:
De Engelse koor- en orkestleden komen op donderdag 30 mei naar Nederland. Ze logeren in Hotel Rijperhof te De Rijp.

Donderdag wordt er in een zaal van Hotel Rijperhof te De Rijp gerepeteerd.
(let op: donderdag 30 mei 2019 is Hemelvaartsdag)

Vrijdagmorgen, 31 mei om 10:00 uur wordt er gerepeteerd in de Westerkerk te Enkhuizen.

Vrijdagavond 31 mei 20:00 uur, concert in de Westerkerk te Enkhuizen.

Van iedere deelnemer aan dit concert wordt verwacht zijn/haar partij te kennen. Er is geen tijd voor notenstudie.

Kosten deelname € 40,00

Kleding: Dames: zwart; heren – zwart pak met wit overhemd, geen stropdas of strikje.

Ondersteuning:
Er is een website waar het gehele programma op staat en waar je de partituur kunt lezen en downloaden.

Heeft u interesse voor dit project, of heeft u nog vragen stuur deze dan naar: jellyvriend.sens@gmail.com